Our Tea

Naš čaj

Skupaj z matičnim podjetjem Ostfriesische Teegesellschaft (OTG) v Hamburgu se Milford Tee Avstrija ponaša s stoletjem izkušenj na področju čaja.

Da bi zagotovili visoko kakovost naših izdelkov, naši strokovnjaki vsako leto izberejo najboljše čaje iz več sto vzorcev. Odraz tega strokovnega znanja je tudi naša uspešnosti na tržišču.

Že na samem začetku v oddelku za nabavo naši uslužbenci izberejo najboljše surovine iz celega sveta, v skladu s posebnimi merili kakovosti. Izkušena ekipa naših pokuševalcev čaja vsakodnevno poskusi lepo število vzorcev in jih kritično oceniti.

Šele po odobritvi vzorca in nadaljnjih analitskih testih serijo čaja tudi dejansko kupimo.
Že s samimi odločitvami za nakup določenih čajev naši pokuševalci čaja dokazujejo svojo nadarjenost za mešanje čajev. Zahvaljujoč svojemu izostrenemu okusu vedno ustvarjajo in poustvarjajo prefinjene mešanice čaja, ki dosledno zadoščajo visokim standardom, čeprav je čaj predmet naravnih nihanj v kakovosti, ki so povezana z različnimi čajnimi plantažami in pridelovalnimi območji, različnimi obiralnimi obdobji pridelka in ne vedno enako bero.

 

Naš pokuševalci čaja: poklic za ljudi z izostrenim okusom

Vsakodnevno na podjetje Ostfriesische Tee Gesellschaft prispejo vzorci čajev iz celega sveta. In to je trenutek, ko se moramo odločiti: kateri ima dovolj dober okus za našo paleto izdelkov in s tem tudi za naše kupce?

Odločitve sprejema ekipa pokuševalcev čaja v skladu z natančno določenimi standardi kakovosti. Vendar pa naloga članov te ekipe ni le kritično organoleptično ocenjevanje vzorcev. S svojim izredno izostrenim čutom za vonj in okus lahko izberejo tudi mešanice surovin za nakup in tako ustvarijo končne izdelke dosledno visoke kakovosti, ki popolnoma ustrezajo spektru arom, ki so predvidene za določen recept. Prave mojstrovine. Še posebej glede na dejstvo, da se surovine lahko že po naravi razlikujejo in da se tudi njihov okus nekoliko spreminja od ene do druge sezone.

Na tej povezavi boste našli nasvete za idealen način priprave čaja!

Kontaktni podatki   |   Imprint   |   Sitemap   |   Pogoji uporabe/zasebnost Copyright © 2014 - Milford Tee Austria Gmbh