Our Quality

Naša kakovost

Kot naravni proizvod se čaj tekom vseh tehničnih postopkov, potrebnih za njegovo pakiranje, le malo spremeni. Kljub temu pa je varnost izdelkov na poti od surovin do pakiranja in končnih izdelkov za podjetje MILFORD Tee Avstrija izrednega pomena.

Tako je pitje čaja zagotovo užitek.
Kakovost in varnost sta pomemben del filozofije našega podjetja.
S skrbno izbiro surovin, čajnih sestavin iz celega sveta, posebnimi predpisi glede nadzorovane integrirane pridelave najpomembnejših zeliščnih kultur, kot tudi neprekinjeno dobavno verigo naši čajni pokuševalci skupaj z oddelkom za kakovost zagotavljajo značilno in dosledno visoko kakovost prav vseh MILFORD čajnih receptov.

Vsi naši postopki so v skladu z zahtevami iz Uredbe o higieni živil in so osnovani na konceptu sistema HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point – Analiza tveganja kritičnih kontrolnih točk). Leta 1993 je prvo podjetje, ki se ukvarja s čajem, uradno pridobilo certifikat ISO 9001. Če odmislimo uradne certificate, pa sta najvišja standarda za podjetje MILFORD užitek in zdravje naših kupcev.

 

Kontaktni podatki   |   Imprint   |   Sitemap   |   Pogoji uporabe/zasebnost Copyright © 2014 - Milford Tee Austria Gmbh